Onze merken

Horloges

 • Seiko

  Icon 09

  Seiko is momenteel één van de oudste horlogemerken binnen de horlogebranche en mag dan ook niet ontbreken in ons assortiment. Het inmiddels bekende horlogemerk is in 1881 begonnen met het maken van klokken en zakhorloges. Inmiddels is Seiko wereldleider op het gebied van innovatie in de horlogemarkt. Dit is ook terug te vinden in het ontwerp van de diverse horloges. Kort samengevat staan de Seiko horloges voor innovatie in de techniek en het design.

  Heeft u vragen over over Seiko horloges? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Pulsar

  Onze collectie bestaat uit een ruim aanbod Pulsar herenhorloges en Pulsar dameshorloges.

  pulsar2
  Heeft u vragen over Pulsar horloges? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Lorus

  Onze collectie bestaat uit een ruim aanbod Lorus horloges.

  lorus
  Heeft u vragen over Lorus horloges? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • BERING

  Onze collectie bestaat uit een ruim aanbod Bering horloges.

  beringHeeft u vragen over Bering horloges? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

Goud/Brillant sieraden

 • Bernstein

  Ook de huidige eigenaar van dit letterlijk schitterende merk in sieraden met briljant, stamt uit een juweliersgeslacht. Zijn ouders zijn in de vijftiger jaren een groothandel begonnen in sieraden en horloges en zijn rond 1955 zaken gaan doen met Marc van Loon en zijn vrouw. Nu , 60 jaar later, doen Hub en Marijke van Loon nog steeds zaken met Niek, de zoon van de eerste eigenaren. Deze vertrouwensband is typerend voor de handel in brillant sieraden. Daar gebeurt nog alles met een handdruk. Zo staan ook wij erin.
  bernstein
  Heeft u vragen over Bernstein sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Aller Spanninga

  De leverancier waar zij zaken mee doen voor trouw/relatieringen is Aller Spanninga. (www.allerspanninga.com) Daar voeren wij zowel de gouden als zilveren ringen van. Alsmede pd (palladium 14 krts en Palladium 950 modellen) Palladium is, zoals je wellcht weet, een metaal uit de platina groep dat ook tot sieraden verwerkt kan worden en als “edel”bestempeld kan worden. Op die site staan mooie sfeerbeelden. Klik hier voor de brochure.

  Aller Spanninga2Het grote voordeeel van de zilveren relatieringen van Aller Spanninga is , buiten hun prachtige afwerking, dat je ze binnen 5 jaar na aankoop in kunt ruilen. Wanneer je binnen vijf jaar een paar gouden relatieringen van AS koopt van tenminste € 750,00 of meer krijg je het volledige aankoopbedrag van je zilveren ringen (bij inruil daarvan) in mindering gebracht. Een mooie manier om je relatie te laten bloeien! Vraag naar de eenvoudige voorwaarden in onze winkel. Kijk voor meer informatie op:
   https://allerspanninga.com/trouwringen

 • Pas Diamonds

  Familiebedrijf Pas Diamonds streeft al vier decennia naar kwaliteit, vakmanschap, service en een scherpe prijs. In de afgelopen veertig jaar zijn zij uitgegroeid tot een van de grootste groothandels in gouden en diamanten juwelen in Nederland. Pas Diamonds is al zes generaties lang werkzaam in de juwelen- en diamantbranche.
  bernsteinHeeft u vragen over Pas Diamonds sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Royolz

  Royolz is ontworpen door een creatief duo met passie voor innovatie.Door gebruik te maken van een innovatief procedé zijn zij het eerste bedrijf ter wereld met unieke, doorzichtige en voelbare vingerafdruk sieraden. Elk sieraad is voorzien van een persoonlijke vingerafdruk dat door middel vd verloren was methode in het juweel wordt aangebracht.
  bernsteinHeeft u vragen over Royolz sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

Zilveren sieraden

 • Rosa di Luca

  Elegante zilveren sieraden met een klassieke inslag zijn een kenmerk van dit merk. De meeste sieraden zijn bezet met flonkerende zirconia’s en van een ingetogen klasse. Kom en laat U overtuigen.

  Rosa di Luca
  Heeft u vragen over Rosa di Luca sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.
 • Yo Design

  Yo Design
  Heeft u vragen over Yo Design sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Engi Collection

  Sieraden accentueren je identiteit. Niet door overdaad, maar door subtiliteit. eNGi collections omarmt de filosofie dat eenvoud onuitputtelijk is en luxe ook betaalbaar kan zijn. De gouden en zilveren ringen, colliers, hangers, oorbellen en armbanden onderscheiden zich door heldere basisvormen, al dan niet voorzien van geraffineerde details. eNGi collections laat je persoonlijkheid schitteren.

  engiHeeft u vragen over Engi Collection sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.
 • Royolz

  Royolz is ontworpen door een creatief duo met passie voor innovatie.Door gebruik te maken van een innovatief procedé zijn zij het eerste bedrijf ter wereld met unieke, doorzichtige en voelbare vingerafdruk sieraden. Elk sieraad is voorzien van een persoonlijke vingerafdruk dat door middel vd verloren was methode in het juweel wordt aangebracht.

  bernstein
  Heeft u vragen over Royolz sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Sanjoya

  Op zoek naar mooie, bijzondere en betaalbare juwelen? Bij Sanjoya maak je kennis met sieraden van internationale designers (Belgisch, Italiaans, Grieks & Israëlisch) die zich kenmerken door een exclusief en verrassend design in de stijlen ‘strak, elegant, speels & kleurrijk’. Een ding hebben de sieraden in gemeen - dat is het unieke karakter van elk design.

  bernstein
  Heeft u vragen over Sanjoya sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

Staal/titanium sieraden

 • Boccia

  boccia steel
  Heeft u vragen over Boccia (titanium) sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

Luxe Byoux

 • Andrea Marazzini

  Andrea Marazzini zijn prachtig ontworpen sieraden en met de hand vervaardigde juwelen met Swarovski kristal. Deze zijn ontworpen door Andrea Marazzini, een edelsmid/kunstenaar uit Italië.

  bernstein
  Heeft u vragen over Andrea Marazzini sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

Kindergeschenken

 • Zilverstad

  zilverstad
  Heeft u vragen over kindergeschenken? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

Afdrukken E-mailadres

MARC VAN LOON
   • Locatie

    Winkelcentrum Woensel 107
    5625 AG Eindhoven
    +31(0)40 241 57 34
    www.marcvanloon.nl
     
   • Openingstijden

    Ma: gesloten
    Di-Wo-Vrij: 10:00 - 17:30
    Do: Gesloten
    Za: 10:00 - 17:00
    Zo: Gesloten
    Zo-opening: bel ons
    Aangepaste openingstijden: klik hier
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net