Over ons

In mei 1955 is Marc van Loon samen met zijn echtgenote gestart met een juwelierszaak aan de Kruisstraat in Eindhoven. Samen hebben ze in 1971 een tweede zaak in Winkelcentrum Woensel geopend in diezelfde stad. Al snel bleek dat de zaak in Woensel het beste liep en werd de winkel aan de Kruisstraat gesloten. De oudste zoon van het echtpaar, Hub, kwam in 1983 in de zaak waardoor zijn ouders het wat rustiger aan konden gaan doen. Inmiddels leidt Hub nu meer dan 30 jaar de zaak, waarvan 20 jaar samen met zijn echtgenote Marijke. Zij komt ook uit een juweliersgezin. Haar ouders zijn, net als de familie van Loon , in de vijftiger jaren een zaak gestart, maar dan in Epe, op de Veluwe.

Het team bestaat verder uit Sophie en Karin, twee bekende gezichten in de winkel. Sinds het midden van 2018 zijn daar ook nog Esther en Susan bijgekomen. Met ons zessen zijn we een team dat op verschillende dagen u graag te woord staat . Vandaag de dag is het een modern vormgegeven zaak. In onze winkel verkopen wij een ruim assortiment in sieraden, horloges en accessoires. Daarnaast:

 • Passen wij trouwringen aan
 • Prikken wij oorgaatjes
 • Verkopen wij kindergeschenkartikelen
 • Repareren wij sieraden en horloges
 • Voeren wij taxaties uit
Juwelier Marc van Loon

Onze filosofie

Als klant staat U bij ons centraal. Wij willen graag dat U zich op Uw gemak voelt en alle aandacht krijgt om op die manier het passende artikel voor Uzelf te vinden , of om cadeau te geven. Mochten wij iets niet in collectie hebben, wat natuurlijk kan, dan gaan we graag op zoek naar een passend alternatief.

Onze collecties

Voor al onze collecties geldt dat er voor iedereen wel iets te vinden is. Wij hebben voor jong en oud iets moois. Naast de goede en klantvriendelijke service die we altijd voorop stellen, is de sterke kant van ons bedrijf de brede, toegankelijke collectie op het gebied van sieraden, horloges en zeker ook relatieringen. Onze collectie bevindt zich in het middensegment en biedt daardoor voor een grote groep bezoekers “voor elk wat wils”, en aan de kwaliteit van onze artikelen en de leveranciers daarvan hechten wij veel waarde.

Enthousiast

"Wij beleven er plezier aan als mensen enthousiast en met een goed gevoel de winkel verlaten"

Waar bent u naar op zoek?

Dus of u nu op zoek bent naar een mooi sieraad, een horloge of een leuk cadeau, wij staan altijd voor u klaar!

De sterke kant van Juwelier Marc van Loon

De sterke kant van Juwelier Marc van Loon is de persoonlijke behandeling. Bij ons wordt iedereen goed en persoonlijk behandeld. Dit is het kenmerk en onze kracht richting onze klanten.

 

Afdrukken E-mailadres

MARC VAN LOON
   • Locatie

    Winkelcentrum Woensel 107
    5625 AG Eindhoven
    +31(0)40 241 57 34
    www.marcvanloon.nl
     
   • Openingstijden

    Ma: gesloten
    Di-Wo-Vrij: 10:00 - 17:30
    Do: Gesloten
    Za: 10:00 - 17:00
    Zo: Gesloten
    Zo-opening: bel ons
    Aangepaste openingstijden: klik hier
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net